banner
Legfrissebb áruk 
 
Honda dobok
Levegő és olajszűrők
Suzuki dobok
Komplett kormány stabilizátorok
Felnyitható sisakok
Bőrruhák
Kawasaki dobok
Idomszettek, pályaidomok
Emelők és emelő szemek
Tükrök
Krossz sisakok
 
FIGYELEM!! 

A honlapon található összes szöveg,

kép és információ a Bátszi Motor KFT. tulajdona!

Más célra való felhasználásukhoz a Bátszi Motor engedélye szükséges!

Motorgumik 
 

 

1999 tavaszán alakult a cégünk, mely a BÁTSZI BT. nevet viseli. Nevünk a két alapító tag nevének első három betűjéből áll: BÁTori Árpád - SZIkora András.

1989 óta éveken keresztül együtt dolgoztunk az autószerelő szakmában. Barátságunkat a motorozás még jobban összekovácsolta. Egyre több időt töltöttünk motoros találkozókon, versenyeken és magával a motorozással. Majd jött egy motorkerékpár szerelő tanfolyam a MAMI jóvoltából, ami sokat segített. Kialakultak barátságok, majd üzleti kapcsolatok. Alkatrész beszerzés, szerviz, használt ruházat árusítás majd motorgumi forgalmazás.

A 2003-as évben már találkozók, versenyek... benzingőz... Gumifüst... Este kaja, pia, buli... Király!!!

A következő évben már komolyabb háttérrel több találkozó, több verseny egyre nagyobb sikerrel. Amit ezúton is köszönünk nektek motorosoknak! A jó reklámért köszönet Hadnagy Józsinak, Amrein Lacinak és a Wildtől Ricsinek!

Sok segítséget kapunk a már 2002 óta működő Motoros Baráti Kör Mezőberény-től. A csapat sok helyre elkísér és segítkezik. Kösz mindenkinek!

2005-től vállalkozásunk két telephelyen működik. A békéscsabai telephely a MOBIL EXPRESS olajcsere gyorsszerviz (Békéscsaba, Bartók B. u. 66). Az autószerviz üzemeltetését Bátori Árpád (tel.: +36 30 915-5859) végzi.

MOTOROS BOLT-unk Mezőberény, Bonyhai u. 2/a alatt található. Bejárat a zsákutca felől, hátulról a Tó utca felől található. A bolttal Szikora András (tel.:+36 30 903-70-50) tulajdonos, ügyvezető foglalkozik.

2008-től a BÁTSZI BT ketté vált, egy autószerelő cégre, aki BÁTSZI AUTÓ BT néven fut tovább és egy motoros boltra, aki BÁTSZI MOTOR KFT néven működik tovább. 

2009-től egy személlyel bővült a motoros cég csapata, Jevuczó Márti személyében. 2020. szeptember 01-től Gál Imre is csatlakozott és Molnár Anett is kisegítő értékesítőként dolgozik a Bátszi Motornál.

Nyitva tartás: A pontos ZÁRVA-NYITVA TARTÁS, változás esetén a nyitóoldalon fel van tüntetve!!!!

Hétköznap 0900 - 1200, 1300 - 1600

Szombat: 0900 - 1300

Érdemes telefonon egyeztetni a nyitvatartásról, mert hetente egy-két nap árubeszerzéssel zajlik!

Szeretettel várjuk meglévő és leendő vevőinket és ügyfeleinket!

Motoros üdvözlettel:
BÁTSZI MOTOR

 


Hadd szóóljooon!!!
Wink

 

 


Felhasználónév
Jelszó 
 
 Vásárlás feltételei, vásárlói tájékoztató!

 

Tisztelt meglévő és leendő Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy üzletünk viszonteladói boltként működik. Így a nálunk megvásárolt termékek garanciája a terméket forgalmazó, gyártó üzlet/cég garanciális feltételeivel megegyező!

Akciós, használt vagy bontott termékekre SEMMILYEN NEMŰ GARANCIÁT NEM TUDUNK VÁLLALNI!

Oldalunk tájékoztató jelleggel működik! Amennyiben rendelni szeretne, azt e-mailben vagy telefonon esetlegesen személyesen üzletünkben tudja megtenni!

Rendelni/vásárolni az alábbi lehetőségekkel tud:

- batszimotor@batszimotor.hu e-mail címen (Név, Cím Telefonszám és a Termék/Termékek képei csatolva,  pontos megnevezése)

- +36-30-903-7050 telefonszámon (Név, Cím , Telefonszám, Termék/Termékek pontos megnevezése egyeztetéssel)

- személyesen 5650,Mezőberény ,  Bonyhai u.2/A címen üzletünkben! Bejárat a Tó utca felől, a zsák utcába.

Annyiben nem a személyes vásárlást választja üzletünkben, termékeinket utánvétes,belföldi postával tudjuk eljuttatni Önhöz, melynek postaköltsége megegyezik a hatályos, a Magyar Posta Zrt által megszabaott díjakkal!

Köszönjük!

 
 Partnerek

 

 

  

 

 
 
 
 

 
 Gyártók

 

 

 

 

 

 
Created by Krissz 2008.